Vertaling

Groei je potentie door te verbinden met de wereld

Vertalen van emoties die verloren kunnen gaan bij online vertalen

Elke taal heeft zijn eigen tone of voice, ook het Nederlands. Dat kan in een online vertaling makkelijk verdwijnen. Met onze deskundige menselijke precisie zorgen onze Nederlandse vertalers voor een accurate vertaling met behoud van alle emoties van uw merk.

Copywriting_in_Suriname

Er zijn meer dan 40,000 internationale businesses

De markt voor Nederlandstalige klanten is groter dan je denkt. En ook zij willen zich graag betrokken voelen bij je brand

Onze vertaaldienst

Wij bieden vertalingen van het Nederlands naar het Engels/Engels naar het Nederlands. Nederlands en Engels zijn de talen waarvan we leven en liefhebben. Wij vertalen jouw projecten naar een uitzonderlijke standaard, of het nu 1 pagina is of 100 pagina’s zijn. Bij ons krijgt je geen technisch correcte vertalingen, maar deskundige, genuanceerde vertaling.

Waarom Transcribe Monkey?

Gespecialiseerde vertalers

Met een team moedertaalsprekers van het Nederlands hebben wij de mogelijkheid om je data te vertalen zonder ene moeilijkheid. 

Ongeëvenaarde nauwkeurigheid

Een groot verschil tussen tools en door mensen getrainde vertalers is dat de menselijke vertaler getraind is door een professioneel persoon die de expertise heeft om de grammatica, stijl en toon op te vangen die uniek zijn in de taal. Dit gaat meestal verloren in online vertalingen.  

Concurrerende prijzen

Niet overal in de wereld kun je werkers betalen volgens dezelfde standaarden. Als Surinaams bedrijf zijn wij de juiste partner voor al uw Engels naar Nederlands/Nederlands naar Engels vertalingen. We kunnen de prijzen laag en de kwaliteit hoog houden.

Vertaling die past bij je Nederlandse klanten

Bekijk meer van onze diensten

Tekstschrijven

Je hebt maar een paar seconden om de aandacht van de lezer te trekken voordat ze voorgoed verdwenen zijn. Copywriting doet precies dat voor u. Veel bedrijven falen, omdat ze geprovoceerd worden door clickbait, nepnieuws en bedorven onzin. In Suriname leiden we onze arbeiders op om teksten te schrijven die lezers geïnteresseerd houden.

SEO

Het simpelweg implementeren van zoekwoorden in uw website is een verouderde tactiek om uw Google-zoekrang te optimaliseren. Als copywriting leads binnenhaalt, is zoekmachine optimalisatie de manier waarop ze u sneller vinden. Onze SEO-strateeg implementeert een proces van zes stappen om uw website op nummer 1 te krijgen in Google en andere zoekmachines.

 

Klaar om te beginnen met het vertalen van je emoties?
Neem vandaag nog contact met ons op voor een gratis offerte.

Mobiel: 
E-mail: info@transcribemonkey.com

Of bereik ons via social media:

6 + 2 =